VILLKOR

Kunden måste vara minst 18 år gammal för att få ingå köpeavtal med oss

1. PRISER

Vi köper silver till marknadens bästa pris. Du får en preliminär värdering av ditt silver direkt på hemsidan.

 


2. KÖPEAVTAL

Efter en preliminär värdering av silver som ska säljas förbokar kunden ett brev som innehåller en följesedel och en fraktsedel. Kunden packar silverföremålen med den bifogade följesedeln i ett paket. Kuvertet med varorna och det ifyllda formuläret skickas in tillbaka till oss inom 24 timmar på en arbetsdag. Brevet lämnas hos närmaste Postombud där ett kvitto med ett kolli-id erhålls av kunden. Alla brev och paket skickas som försäkrade. Silverkungen tar inga dolda eller extra avgifter när du säljer ditt silver till oss.

 


3. RETUR

Retur sker endast i ett fall då kunden har skickat in varor som inte innehåller något silver. I detta fall kontaktar vi kunden med en gång och kommer överens om lösningen. Om varorna skickas tillbaka till kunden betalas fraktkostnaden av kunden själv. Fraktkostnaden bestäms efter postens pristabell.

 


4. BETALNING

När vi får in brevet från kunden kontrolleras alla varorna och om allting stämmer sker betalningen inom 24 timmar. Den tidigare överenskomna summan betalas ut till kundens bankkonto som anges i det med varorna bifogade formuläret.

 


5. FRÅGOR

Om frågor uppstår kontakta oss så försöker vi ge er ett svar så snabbt som möjligt.
Du når oss på telefon:   070- 0090101

 


6. AVTALSVILLKOR

Vänligen OBS! att säljorder  för  silver är bindande och att du måste skicka produkterna inom 5 bankdagar från det att du lagt en säljorder.

Vid beställning av Silverkungens förbetalda kuvert accepterar kunden våra köpvillkor.

Med vänliga hälsningar
Silverkungen